Arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen

Pensioen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen als ZZP-er zijnde? Niet  veel mensen hebben het in de gaten hoe belangrijk het is om dit goed geregeld te hebben. Met name wanneer je eigen baas bent of als ZZp-er te werk gaat. Dan is het onwijs van belang om dit goed geregeld te hebben. In het begin was ik hier helemaal niet mee bezig. Pas op het moment dat ik van de ladder viel en 1 week zonder werk thuis kwam te zitten wel. Dan pas ga je namelijk nadenken en kom je erachter dat je het belangrijkste vergeten bent.

Jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen?

arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen

Wanneer jij graag wilt weten wat er mogelijk is, dan raad ik je aan om eens op de website van aovzelfregelen.nl te kijken. Op deze website kun je namelijk zelf een berekening maken wat het je gaat kosten. Bovendien wel zo prettig om te weten voor hoeveel jouw verzekering garant staat. Toen ik op deze website keek, las ik voldoende informatie. Deze informatie heeft mij doen beseffen dat het wel heel erg belangrijk is om een ongeschiktheidsverzekering af te sluiten.

Ik heb dan ook niet langer gewacht en ben bij dit bedrijf mijn gegevens in gaan vullen. In een mum van tijd was dit geregeld en verzekerd.