Door Kliniek Veldhoven heb ik weer haren

Kliniek Veldhoven

Wat ben ik blij met de ingreep die ik onlangs bij Kliniek Veldhoven heb gehad. Al een hele lange tijd heb ik hierna uitgekeken en uiteindelijk is het dan achter de rug. Het probleem van mij was dat mijn haren steeds dunner werden. Zo erg zelfs dat er kale plekken te zien waren. Normaal kon ik dit aardig bedekken met een leuke hoed of een sjaal. Maar om met 30 graden buiten met een hoed op te lopen, dat gaat op den duur irriteren. Tegen de zon is een hoed wel lekker, maar niet elk moment van de dag. 

Op een gegeven moment was ik het zo beu om mijn kwaal voor de buiten wereld te verbergen, dat ik had besloten om hier iets aan te laten doen. Van iemand had ik al de tip gekregen om naar de bovenstaande kliniek te gaan, hier zijn specialisten werkzaam die weten hoe zij dit kunnen behandelen, namelijk door een haartransplantatie uit te voeren. Kliniek Veldhoven

Zo blij met Kliniek Veldhoven

Vanaf het moment dat ik de keuze had gemaakt om een haartransplantatie te ondergaan, heb ik een afspraak bij deze kliniek gemaakt. Hier kreeg ik eerst een oriënterend gesprek en hier werd mij uitgelegd wat er ging gebeuren. Het gesprek verliep bijzonder goed en ik werd in de agenda gezet. Veel sneller dan verwacht kreeg ik al een oproep om de haar behandeling te ondergaan. Het resultaat is verbluffend en daar ben ik bijzonder blij mee.

Wil jij meer weten over de behandelingen binnen deze kliniek, kijk op hun website of neem contact op. Kliniek Veldhoven