Een broekstuk gekocht

Via de Growexpert heb ik een broekstuk gekocht.  Deze verloopstukken heb ik nodig voor  in mijn kweekruimte. Hierdoor kan ik  mijn ventilatiesysteem en het bewateringssysteem gebruiken. Op deze manier kan ik namelijk alle slangen aan elkaar verbinden en door de hele kas leiden. Voorheen had ik meerdere slangen liggen, maar dat is nu niet meer nodig. Nu kan ik slecht door te draaien aan één knop mijn hele tuin voorzien van water, echt een geweldige oplossing. Maar ik moet zeggen dat er bij de Growexpert zoveel spullen te koop zijn , waar ik het bestaan niet eens van wist.  broekstuk

Geweldig bedrijf

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf naar de Growexpert te gaan. Er bestaat een winkel in Landgraaf en sinds kort ook in Horn. Dus mocht je hier in de buurt zijn of wonen, loop dan gerust even binnen. Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn is de webshop natuurlijk een ideale uitkomst. Hier kan je werkelijk zoveel producten kopen en wat makkelijker is deze worden netjes thuis bezorgd tegen een kleine vergoeding.

Mocht je ook interesse hebben in de mogelijkheden om een eigen kweekkast op te zetten, kijk dan maar eens op de website voor de mogelijkheden.