Een elektrische damesfiets met een goede duurzame accu

 Voor een ideale elektrische fiets met een goede duurzame accu moet je bij Fast & Furious Scooters zijn. De elektrische damesfiets is namelijk het ideale vervoermiddel om snel ergens te komen zonder veel inspanning te hoeven geven. De fiets is namelijk voorzien van een motor met accu die continu opnieuw opgeladen kan worden. De motor is bevestigd aan een trapondersteuning. Dit systeem zorgt ervoor dat de motor automatisch geactiveerd wordt door eenvoudig te trappen. En zelfs als de accu eenmaal leeg is, is het nog steeds mogelijk om de elektrische damesfiets als een gewone fiets te blijven gebruiken.

Lange accuduur

Wat een elektrische damesfiets een duurzaam voertuig maakt, is dat de accu aan de motor van de elektrische fiets een lange duur heeft. Eenmaal volledig opgeladen, kan je de accu van de elektrische fiets lang gebruiken om de motor draaiende te houden. Het geeft je de mogelijkheid om sneller te gaan met de fiets dan een gewone fiets en ook langere afstanden te maken doordat je hulp hebt van de motor. Je kan de motor voor een lange periode blijven gebruiken, en als de accu uiteindelijk leeg is geraakt, hoef je hem alleen maar aan een stroomvoorziening te koppelen om hem weer opnieuw op te kunnen laden. Het maakt de elektrische damesfiets extreem duurzaam, omdat het geen brandstof hoeft te verbruiken. Een elektrische damesfiets is dan ook een duurzame aankoop

Ook te leasen

Bij Fast & Furious Scooters vind je de beste elektrische damesfietsen voor de scherpste prijzen op het gehele web. Al voor minder dan 1000 euro kan je een elektrische damesfiets in huis halen. Door te bestellen bij de webwinkel heb je binnen korte tijd jouw nieuwe e-bike voor je deur thuis bezorgd. En als je niet alles in één keer kan betalen, dan heb je bij Fast & Furious Scooters ook nog de mogelijkheid om de elektrische fiets te leasen. Hierbij betaal je het voertuig in termijnen af, terwijl je de elektrische fiets gewoon al kan gebruiken.