Een goede paragnost bellen

Wanneer je soms geen uitweg meer weet, kun je een goede paragnost bellen. Dat kun je doen, als je met een vraag rondloopt die je maar niet kunt oplossen. Wanneer je bijvoorbeeld weet dat je vader tijdens de oorlog is gestorven, maar je weet niet waar en hoe en daar graag een antwoord op wilt krijgen. Daarvoor kun je dan een goede paragnost benaderen. Soms kunnen zij dan daarbij helpen.

Vermissing
Wanneer je kind is vermist en de hulpinstanties hebben er zonder resultaat alles aan gedaan om je kind te vinden, kun je de hulp inschakelen van een paragnost. Veel personen staan er sceptisch tegenover, maar ik niet. Ik heb gezien dat een paragnost precies kon aanwijzen waar het vermiste kind was. Het was in een put gevallen en werd daar levend uit gered.

Ziekte
Ik heb ook persoonlijk ondervonden dat een paragnost mij heeft kunnen helpen. Het is nu weer jaren geleden dat ik wekenlang niet kon slapen. Wanneer ik even op bed lag, werd ik wakker van de pijn in mijn lichaam. Doktoren konden niets vinden en daarom zoek je toch verder. Zo kwam ik bij een paragnost terecht. Na dat ene bezoek kon hij mij vertellen dat ik een ontsteking in mijn heup had. Met die gegevens ben ik terug naar het ziekenhuis gegaan en na een gericht onderzoek bleek dat er inderdaad een ontsteking in mijn heup zat. Dat hebben ze toen kunnen verhelpen. Daarna ben ik ook in de hulp van een paragnost gaan geloven. Zoek voor de hulp van een paragnost wel een goede op en een die je kunt vertrouwen.