Letselschade Capelle aan den Ijssel

INFO Letselschade

Heb je letselschade Capelle aan den Ijssel opgelopen door een verkeersongeval of op het werk? Info Letselschade kan je helpen om gerechtigheid te krijgen. Ze hebben al vele jaren ervaring in het geven waar iemand recht op heeft. Namelijk een vergoeding. Letselschade is niet zomaar iets en dat snappen ze bij Info Letselschade. Ze hebben een hele persoonlijke aanpak. Ze komen graag een keer langs in je persoonlijke ruimte om te zien wat voor gevolgen de schade aanricht aan je dagelijkse leven, of dit nou mentaal of fysiek is.

Bedrijfsongeval

letselschade Capelle aan den Ijssel

Het kan iedereen overkomen. Je bent aan het werken en raakt zwaargewond. Meestal zijn de gevolgen hiervan medisch en financieel groot. Zeker als je een zzp’er bent. Als je zzp’er bent komen je inkomsten helemaal stil te liggen en dit heeft grote gevolgen. De kans is groot dat bij een bedrijfsongeval de werkgever aansprakelijk is, zij moeten er namelijk alles aan doen om een zo veilig mogelijk werkomgeving te bieden. Met de hulp van Info Letselschade kan je ophalen waar je recht op hebt.

Goede website 

Op de website van Info Letselschade staat alles wat je zoekt op het gebied van het traject en wat ze allemaal voor je kunnen beteken. Tot slot kan je gemakkelijk contact opnemen met de mensen van Info Letselschade.