Leveren van kerstpakketten

Kerstpakkettenexpress

Ieder jaar is het weer een hele klus om een bedrijf te zoeken, waarvan je zeker weet dat de pakketten in orde zullen komen. Naast het vertrouwen wat je moet hebben, wil je ook dat je nog een beetje een keuze hebt voor de medewerkers. Bij de kerstpakkettenexpress weet je zeker dat je een ruime keuze hebt, daar komt bij dat zij zeer veel ervaring hebben met het leveren voor grote en kleine bedrijven. Op deze manier weet je zeker dat het goed is geregeld. 

Kerstpakkettenexpress

Altijd volop keus

Bij de kerstpakkettenexpress zitten ze niet het hele jaar stil, vlak na de feestdagen wordt er alweer gekeken voor het nieuwe jaar. Ieder jaar komen er nieuwe producten bij in de pakketten, om een kerstpakket zo gevarieerd en leuk mogelijk te houden. Wat voor pakket je ook kiest voor je relaties, je hebt altijd te maken met A merken. Of dit nu is voor het Italiaanse pakket of het drankpakket, met allemaal lekkernijen om bij een drankje te drinken.

Soorten pakketten

Wat voor bedrijf je ook hebt of wat je ook aan je medewerkers wilt geven, bij de kerstpakkettenexpress heb je meer dan voldoende keuze. Heerlijke en lekkere geschenken voor zowel dames als heren, verwenpakket voor de dames met de lekkerste producten om thuis helemaal te ontspannen onder de douche of in bad. Eigen keuze pakketten kun je ook samenstellen, zo heb je precies het kerstpakket wat je voor ogen had voor al je relaties. Op de website vind je hierover alle informatie.