Uitzendbureau voor docenten

Bent u op zoek naar een nieuwe stap in uw carrière en wilt u docent worden? Limewise is dan het Uitzendbureau voor docenten voor u. Limewise heeft velen verschillende opdrachtgevers die opzoek zijn naar mensen zoals u. 
De kans om op korte termijn een juiste plek te vinden wordt aanzienlijk groot door het netwerk van Limewise. Er komen continue nieuwe opdrachten binnen.

Is dit de eerste keer dat u opzoek gaat naar een baan als docent? Dan bent u bij Limewise ook op het goede adres. Hier verwelkomen de medewerkers graag mensen met passie en talent betreft onderwijs. 

Limewise is hét uitzendbureau voor docenten 

Voordat ik ingeschreven stond bij Limewise had ik veel moeite met het zoeken van een baan in de sector onderwijs. Toen ik hoorde van Limewise werd ik gelijk enthousiast. Ik besloot me direct in te schrijven. Ik werd na mijn inschrijving direct geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. 
Samen met deze medewerker heb ik mijn cv door gekeken en er werd ook goed gekeken naar mijn persoonlijkheid zelf. Binnen een week had ik direct een match met een opdrachtgever. Zonder Limewise was me dit nooit gelukt.

Bent u ook geïnteresseerd in de diensten van Limewise? Klik dan hier.