Veel mogelijkheden met 12 liter emmer bedrukken

Het is altijd leuk om creatief om te gaan met wat om ons heen gebeurt. Zo kunnen alledaagse gebruiksvoorwerpen omgetoverd worden tot iets aparts. Neem nou eens een 12 liter emmer. Door die te bedrukken verandert het niet alleen in een leuk ‘hebbeding’, maar komen er nog tal van andere mogelijkheden bij.

Ga voor jouw eigen ontwerp

Er is nogal veel ruimte beschikbaar op zo een 12 liter emmer en biedt dat de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Laat je daarbij leiden door het doel dat bereikt moet worden. Gaat het bij 12 liter emmer bedrukken voor decoratieve doeleinden of voor het maken van reclame? Er zal dus wel een verschil zijn en speelt de kleur van de emmer zelf daarbij ook een rol. Zo hoeft niet het heel oppervlak te worden bedrukt en kan de kleur van de emmer handig worden geïntegreerd in het ontwerp. Wie het zelf ontwerpen nu net te veel werk vindt, kan het gerust overlaten aan de drukkerij. Die hebben vaak al wat ontwerpen gereed.

Ook op de levensduur wordt er gelet

Zo een kunststof of zelfs metalen 12 liter emmer bedrukken kan als een duurzame investering worden beschouwd. De kwaliteit van het drukwerk is namelijk hoog te noemen en is het resultaat nog jaren duidelijk zichtbaar. Het geeft wel een apart gevoel om een emmer met reclame voor het bedrijf zo plots op een plek tegen te komen. Dat is gelijk ook de kracht van het maken van reclame door het laten bedrukken van een 12 liter emmer. Er is vaak ook een minimum vereist aan de hoeveelheid te bedrukken emmers en wordt de mogelijkheid daarom geboden om door middel van een drukvoorbeeld de nodige aanpassingen te laten plegen. Zo zal het eindresultaat nooit tegenvallen.

Of het nu dus gaat om een leuk relatiegeschenk of gewoon om gebruik van te maken bij het uitvoeren van (bedrijf)werkzaamheden, zo een bedrukte 12 liter emmer geeft er een extra tintje aan. Lekker opvallend en nog eens duurzaam, het gaat om een investering die zeker wel de moeite waard is.